Image

Запрошуємо на “Сімейні арт-терапевтичні зустрічі” в онлайн-форматі

Щодня до Карітас Запоріжжя приходять сотні родин ВПО з дітками. Для найменших гостей, які прибули з батьками, Центр по роботі з дітьми та молоддю проекту “Адвокація сталих соціальних послуг” облаштував затишну кімнату, де малеча може відпочити, познайомитися, випити чаю та перекусити.
Раді вітати у Центрі також батьків із маленькими дітьми: тут вони можуть отримати інформацію та підтримку. Спеціалістки проекту заряджають маленьких гостей та їх батьків позитивом, роблять акцент на ресурсності, допомагають повірити у свої сили, справитися зі стресом, навчають толерантно ставитися до своїх емоцій та сприймати почуття дітей.
Єдність родини та взаєморозуміння у ці складні часи — пріоритетна місія Центру по роботі зі дітьми і молоддю. Для її реалізації розпочато серію заходів “Сімейна арт-терапевтична зустріч”, де можуть знайти місце для творчості усі бажаючі, без вікових обмежень.
Творчість допомагає долати поганий настрій, відновлює бажання пізнавати свої можливості, поповнює “гармони радості”, завдяки яким ми наповнюємось почуттям легкості і сили, в результаті чого навіть підвищується імунітет!
Якщо Ви хочете доєднатися до сімейних творчих онлайн-вечорів, асимілювати дисгармонію в гармонію, надихнутися та поспілкуватися — реєструйтеся на наступну зустріч за телефоном +380959369166.
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *