Image

захід “СООП сесія”

Чи відповідає шкільна освіта в нашій країні вимогам часу?
Чи є відмінні оцінки запорукою успішного майбутнього?
Яких знань і навичок не вистачає випускникам освітніх закладів для повноцінної професійної, творчої та соціальної реалізації?
Дискусія про це точиться вже давно і пошук актуальних методик триває.

✅ Сьогодні ми хочемо розповісти про наш новий захід “СООП сесія”, СООП – це самоорганізований освітній простір, нове впровадження в освіті для дітей, підлітків.

Також можуть брати участь батьки. Під час заходу ми даємо можливість учасникам самоорганізуватися у групи і своїми силами вирішити одне із запропонованих питань, яке вони обирають самостійно.

Завдяки цій методиці тренуються соціально-комунікативні навички – комплекс не спеціалізованих, надпрофесійних навичок, які відповідають за успішну участь у робочому процесі, високу продуктивність і, на відміну від спеціалізованих навичок, не пов’язані з конкретною сферою – це:
✔ винахідливість,
✔ стійкість,
✔ критичне мислення,
✔ самоефективність,
✔ впевненість у своїх силах,
✔ комунікативні навички та співпраця,
✔ лідерські якості,
✔ емоційний інтелект,
✔ гнучкість,
✔ логічне мислення,
✔ командна робота,
✔ управління часом,
✔ адаптованість,
✔ товариство,
✔ надійність,
✔ вирішення конфліктів,
✔ творчість,
✔ самоорганізація та вміння концентруватися.

Окрім того, СООП є відповіддю на актуальний виклик сьогодення – збільшення інформаційного поля та максимальну доступність знань завдяки поширенню інтернету.
Через СООП діти навчаються орієнтуватися в інформаційному потоці, критично й системно реагувати на зміну ситуації та адаптуватися в інших соціальних умовах.
Фахівці нашого Центру пройшли спеціальне навчання з роботи СООП і отримали комплекс методичних матеріалів і рекомендацій.

‼️ Заняття гуртка “СООП сесія” проходитимуть у травні місяці щосереди о 15.00.

✅ Надалі розклад буде коригуватися. Дивиться розклад роботи Центру на сторінках @caritas.zp.

✅ Чекаємо на вас за адресою: вул. Фанатська, 17 (колишня Добролюбова), зупинка транспорту “Пр. Металургів” або “Концертна зала ім. Глінки”, Центр дітей і молоді Карітас Запоріжжя, тел. 050344 9009

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *