Image

Карітас Запоріжжя урочисто відкрив у Красногорівці “Простір дій”

0 Comments

Ті декілька років, що Карітас Запоріжжя присутній у мІсті Красногорівка, були часом, протягом якого ми могли здобувати досвід та відповідати на гострі і виразні виклики, які з початком війни стосувалися гуманітарних питань.

Ми пройшли довготривалий шлях, досліджували та вивчали ситуацію у місті, що частково зруйновано полум’ям війни, шукали способи та можливості допомогти місцевим мешканцям. Незважаючи на те, що війна триває та кожного дня забирає життя найкращих синів та доньок нашої української землі, ми не перестаємо жити та будувати плани на майбутнє, маючи перед своїми очами бажання розбудовувати, створювати осередок впевненості для мешканців міста, які розуміють, що війна є тимчасовою, і вона врешті решт закінчиться, а жити та планувати майбутнє необхідно вже зараз.

Великою радістю для жителів міста Красногорівка та усіх нас стало урочисте відкриття Центру соціальної послуги «Простір дій», що відбулося 10 вересня у Красногорівці на вулиці Адміністративній, 3-А. Серед послуг, що будуть надаватися вже найближчого часу, є послуги перукаря, швачки, фахівця з ремонту взуття, а також коворкінг-простір для проведення робочих зустрічей, семінарів і тренінгів.

На відкриття Центру та спілкування з громадою завітали директор Карітас Запоріжжя отець Андрій Бухвак, менеджер проекту «Простір підтримки» Caritas Ukraine Kseniia Bukhanets та локальний координатор проекту у Запоріжжі Nataliia Aliabieva.

– Сподіваюся, що це приміщення стане прихистком для всіх людей цього міста, для братерських організацій, які мають намір відбудувати Красногорівку, відновити інфраструктуру, вилікувати серця людей, що поранені війною, – зазначив отець Андрій, відкриваючи «Простір дій».

– Я дуже тішуся, що це місце створене для обміну ідеями, для втілювання проектів, реалізації потреб, і тут будуть проходити зустрічі, покликані активізувати, наснажити місцеве населення, та продовжувати розвивати місто, – підкреслила менеджер проекту Ксенія Буханець.

Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до створення Центру, всім небайдужим мешканцям міста, представникам партнерських громадських організацій, місцевій владі! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Чекаємо на Вас у “Просторі дій” за адресою: вул.Адміністративна, 3-А.
 Довідки – за телефонами гарячої лінії:
+38050-322-46-00; +38097 20-22-098; +38061-787-45-85

#Красногорівка #АТО #Карітас #Карітас_Запоріжжя #Caritas#Caritas_Ukraine #Простір_підтримки #Простір_дій #coworking#можливості #Донбас #Україна #любов #підтримка

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *