Image

Одним з важливих напрямків роботи нашого Центру по роботі з дітьми і молоддю #Це_ДіМ є арт-терапія

Одним з важливих напрямків роботи нашого Центру по роботі з дітьми і молоддю #Це_ДіМ є арт-терапія. 🌸

Це метод психотерапії, який дозволяє за допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи. Працюємо як з дітьми, так і з дорослими. Перевагою арт-терапія в роботі з дітьми є її максимальна екологічність, делікатність, універсальність.

Арт-терапія – це не тільки малювання, це і танець, і створення казок, ліплення з пластиліну, тіста чи робота з піском – будь-яка творча діяльність, що допомагає проявити та висловити свої емоції. Фахівці створюють умови, в яких дитина може самостійно обрати творчий інструмент для самозцілення.

На відміну від звичайного майстер-класу з малювання чи ліплення, де метою є результат – готова композиція, в арттерапії важливий сам процес. За допомогою гри та творчості дитина проявляє те, що турбує її всередині: через тип фарби, кольори, сюжет, який вона хоче зобразити тощо.

✅ Чекаємо на вас у нашому Центрі за новою адресою: вул. Фанатська, 17 (колишня Добролюбова), зупинка транспорту “Пр. Металургів” або “Концертна зала імені Глінки”, Центр дітей і молоді Карітас Запоріжжя #Це_ДіМ

Питання або запис за телефоном 050 344 90 09 ☎️

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *