Image

Передали вчителям Оріхівської гімназії “Сузір’я” продуктові та гігієнічні набори

Напередодні початку навчального року ми розповідали історію про Оріхівську гімназію “Сузір’я”, яка входила до ста кращих шкіл України. Через обстріли та бомбардування, наразі приміщення гімназії дуже пошкоджене, немає жодного цілого вікна, під завалами знаходиться бібліотека, музей та коштовне навчальне обладнання. Однак, вчителі “Сузір’я” попри все продовжують свою освітянську справу у Запоріжжі.
Педагогічні колективи гімназії та двох її філій проводять онлайн-заняття для середніх та старших класів, а учням молодших класів, якщо дозволяє безпекова ситуація у місті, організовують реальні уроки у приміщенні Запорізького обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані».
Карітас Запоріжжя захоплюється людьми, які попри війну сміливо та натхненно продовжують працювати заради майбутнього України. Тому команда проекту “Emergency appeal” здійснила роздачу продуктових та гігієнічних наборів вчителям.
Родини освітян щиро вдячні за увагу та підтримку. Переконані — перемога близько і вже незабаром вони повернуться у рідний Оріхів, щоб жити, працювати та виховувати справжніх патріотів.
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *