Image

Привезли до Гуляйполя, що потерпає від обстрілів, воду, продуктові набори, свічки

Багато речей, що є критично важливими для людського життя, стали для нас настільки звичними, що почали втрачати свою цінність. Війна безжально змінює це: під час активних бойових дій навіть питна вода, доступ до якої був постійним та необмеженим, перетворилася на омріяний ресурс.
Саме така ситуація склалася у Гуляйполі, де все ще проживає близько 4 тисяч людей, однак знищена майже уся інфраструктура, є проблеми із електро-, газо- та водопостачанням.
Місцевий мешканець Іван поділився історією: зранку він поїхав за водою, а коли повертався додому, то потрапив під обстріл; щоб врятуватися, впав на клумби біля дороги прямо разом із добутою водою. Такими зусиллями дістають у Гуляйполі цей стратегічний для життя ресурс.
Команда проекту “Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні” долучилася до забезпечення гуляйпільців питною водою. Через загрозу обстрілів, організували адресну доставку води, продуктових наборів та свічок. Частину продовольчих і непродовольчих товарів роздавали у підвалі багатоквартирного будинку, де зараз компактно проживають люди, ховаючись від регулярних обстрілів і нападів.
Гуляйполе і його мешканці стоять міцно, як скеля! Віримо в Україну!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *