Image

ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ. ЯК НАПИСАТИ УСПІШНУ ГРАНТОВУ ЗАЯВКУ

Приготуйтеся до захопливої подорожі, де молодь та активні громадяни отримали шанс взяти участь у тренінгу з написання грантових заявок! Це була справжня відправна точка для їхнього шляху до успіху, адже вони здобули ключові навички, які допоможуть їм залучати кошти на реалізацію власних проектів. Цей тренінг відкрив нові можливості для розвитку їхньої активності та допоможе покращити життя в їхніх громадах.

Підчас дискусії учасники обрали екологічний проект, що має велике значення для збереження навколишнього середовища та підвищення якості життя мешканців міста. Такі ініціативи не лише допомагають зменшити викиди шкідливих речовин, а й заощаджують енергію та водні ресурси, а також підвищують екологічну свідомість громадян.

Та це ще не все! На тренінгу також обговорили важливість підтримки та співпраці з місцевими органами влади, бізнесом та громадськими організаціями. І для того, щоб цей проєкт став успішним, потрібно залучити всіх мешканців міста до участі. Тож давайте разом робити наше місто чистішим, екологічно безпечнішим та більш затишним для нас і майбутніх поколінь!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *