Image

Робоча онлайн зустріч

Відбулася робоча онлайн зустріч з представниками шелтерів та прихистків міста Запоріжжя. Вони  звернулись  до адвокаційно*-юридичного підрозділу благодійного фонду за для консультацій стосовно створення асоціації.  Лобіст Карітасу Запоріжжя Володимир Швець підготував всі документи для створення спілки, надав фахову консультацію, дав  відповіді на питання які виникли впродовж зустрічі. Також впродовж зустрічі відбулося голосування і спільнота одногласно обрала голову асоціації Юлію Ісаєву.

*Адвокація (англ. Advocacy, вживаються також варіації адвокасі (едвокасі), адвокатування) — діяльність з представництва та захисту інтересів клієнта (індивіда або групи людей) уповноваженої особи чи організації з метою отримання клієнтами доступу до благ, на які вони мають право, але не можуть його реалізувати. Досягається така мета через взаємодію від імені клієнта з юридичними та фізичними особами, впливом на громадську думку та рішення в політичній, економічній, соціальній сфері державного управління.

☝ Якщо Вам потрібна консультація зі створення об’єднань отримувачів соціальних послуг від адвокаційної платформи Карітасу Запоріжжя, заповніть форму зворотнього звязку за посиланням https://forms.gle/Tg8oXHpCDoGRR7RJ6.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *