Image

Розпочинаємо ремонти у співпраці із акредитованими підрядними організаціями

Консультативна поїздка 9 серпня, здійснена співробітниками Карітас Запоріжжя разом із координатором проєкту «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях» Romana Makolovych та головним інженером Олексієм Чередниченком мала на меті розширення можливостей проєкту.
Ремонти домогосподарств, до яких завітали учасники поїздки, заплановані до виконання у співпраці із акредитованими підрядними організаціями. Інженери Карітас Запоріжжя мали можливість провести разом із Олексієм Чередниченком аналіз пошкоджень, обговорити стратегію ремонту у кожному випадку, а також умови та етапи його реалізації. Поїздка стала ознакою нового рівня роботи проєкту «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях».


Деякі родини, житло яких постраждало внаслідок ворожих обстрілів, потребують додаткових видів допомоги. Інформація про це передана нашим колегам, які працюють за відповідними програмами.
У спілкуванні з працівниками проєкту люди відчули, що завжди можуть мати підтримку від Caritas Ukraine, яка надається за фінансової допомоги ООН УВКБ.
Ми разом працюємо заради повернення наших бенефіціарів до нормальних умов життя.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *