Свято дитинства у шелтері ГО “Захист жінок України”

Літо — це пора, коли народжуються щасливі дитячі спогади. Тому невипадково, що 1 червня — День захисту дітей. День, коли дорослі мають привід та знаходять можливості створити маленьке свято для малечі.
Карітас Запоріжжя приділяє особливу увагу маленьким українцям, що зараз вимушено знаходяться далеко від дому та переживають разом із батьками усі жахи війни. Дитячий центр проекту “Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні” зробив усе можливе, щоб у цей день малюки забули про всі негаразди та перенеслися у безтурботну атмосферу дитинства.
Наша анімаційна команда завітала до Громадської організації “Захист жінок України” з розважальною програмою та іграми. Спочатку всі охочі могли зробити аквагрим, а потім разом з батьками збирали паперові будиночки, що згодом стали місцем для малювання і творчості. Сімейні команди зобразили на картонних будинках усе, що пов’язано з Україною: калину, колоски, прапор, а також слогани в підтримку захисників та захисниць нашої держави.
Наприкінці свята наші аніматори з дітлахами зробили імпровізований феєрверк із різнокольорових кульок, а потім пригостили малечу солоденьким.
Поки дітки святкували, дорослі ще й встигли зробити важливі справи — сьогодні БФ “Карітас Запоріжжя” підписав з ГО “Захист жінок України” меморандум про співпрацю.
Працюємо заради дитячих посмішок! Віримо у Перемогу!