Image

Спільнота Шелтерів

На цьому тижні відбулась робоча зустріч “Спільноти Шелтерів”, на якому були присутні куратори прихистків міста Запоріжжя. Зустрілися ми в центрі міста, в хостелі Dream Hostel. Керівник якого, пан Володимир, люб’язно прийняв нас у себе в гостях, пригостив смачною кавою і напоями,  а також влаштував цікаву екскурсію по хостелу.  Переходячи із кімнати в кімнати, ми начебто побували в маленький мандрівці,  відчувається, що кожен куточок зроблено з любов’ю.

 

           

За великим столом ми розмовляли про робочі моменти, ділились думками, розповідали один одному життєві історії  обмінюючись досвідом. Ці добрі серця б’ються в унісон, дивлячись на цих людей, ми дивуємось звідки в них стільки сили й натхнення. Вони майже пів року кожен день допомагають людям які вимушено покинули свої домівки.  Зустрічають і проводжають: родини, чоловіків, жінок, маленьких діточок, надаючи їм психологічну підтримку, прихисток, закривають їх базові потреби. Ці люди переймаються долею кожного, а також відіграють значну роль в новому житті біженців.

            

А як же зустріч без подарунків, в кінці зустрічі презентували дитячу книгу від Анни Мельник. Тепер  маленькі відвідувачі прихистків міста Запоріжжя будуть надихатись українськими казками.

 

           

Захід відбувся в рамках проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг» та «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні».

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *