Сімейний квест-свято у дитсадку “Ракета”

Вже більше трьох місяців Україна живе у війні, потерпаючи від обстрілів, повітряних ударів та окупації. Відчувши на собі страшні наслідки бойових дій, ми стали більше цінувати кожен привід для радості та кожну дитячу посмішку.
Щоб примножити і перше, і друге, Дитячий центр проєкту “Emergency_appeal” організував справжнє сімейне свято під гаслом “Я люблю Україну”?? Захід відбувся у дитсадку “Ракета”, що зараз є місцем компактного проживання ВПО.
Спочатку наші аніматори прикрасили дитячі обличчя патріотичним аквагрімом, потім запросили малечу та їх батьків до захопливого квесту, а наприкінці пригостили дтей соком, печивом та подарували їм повітряні кульки у формі квітів і тваринок. Фіналом квесту стали дерев’яні паззли у формі України, які дітки склали разом, розмістивши області нашої Батьківщини у відповідні місця.
Ми отримали багато подяк від батьків за сімейне свято, але головною винагородою для нас стали захоплені та щасливі очі дітей.
Піклуємось про найменших! Створюємо майбутнє!