У Карітасі відбувся майстер-клас з тайм-менеджменту

0 Comments

17 жовтня в рамках роботи Центру працевлаштування та бізнесу проекту «Зміцнення соціальної згуртованості» Карітас Запоріжжя відбувся майстер-клас «Тайм-менеджмент. Інструменти для управління часом».

Тайм-менеджмент, управління власним часом, мистецтво встигати, – одне з найнеобхідніших мистецтв сучасної людини. А усвідомлене управління цим дорогоцінним ресурсом підвищує ефективність і продуктивність в сучасному світі. Головною метою заходу було надати учасникам інструменти ефективного управління власним часом, та спонукати учасників до використання наявних ресурсів та талантів для досягнення власних цілей.

Майстер-клас допоміг учасникам розкрити власні можливості, виділити головні потреби в житті для досягнення життєвого балансу. Присутні дізналися про пріоритети планування за методами матриці Ейзенхауера, АВС-аналізу, за принципом Паретто та балансувати між важливим та терміновим.

Проект «Зміцнення соціальної згуртованості» реалізується Карітас Запоріжжя за фінансової підтримки міжнародних організацій RenovabisCatholic Relief Services.