Image

“Центр підтримки сім`ї” побував у Бердянську

0 Comments

Фахівці проекту “Центр підтримки сім`ї” Карітас Запоріжжя Наталья Кушкина та асистент родини Нестор Котович завітали у гості до ГО Переселенці Та Громади Разом м. Бердянськ, та провели заняття з родинами.

Ми говорили про віру, родину, про подарунки, які ми робимо для своїх рідних, та особливо про їх цінність, коли вони зроблені своїми руками. Під час практичного заняття ми обмінювались новими ідеями, розповідали про свої плани, ділилися спогадами та корисною інформацією.

– Я дуже радію зустрічам з цими родинами, бо наша спільна поїздка «Схід-Захід» змінила не лише свідомість цих родин, допомогла подолати бар’єри та стереотипи, але і спонукала їх до дії, надала впевненості у собі, згуртувала та об’єднала їх, – розповіла координатор проекту Наталья Кушкина. – Але не тільки вони отримали новий досвід. Для мене вони стали взірцем внутрішньородинної підтримки – не зважаючи на втрату житла, гарної роботи, втрату всього, що для них було дуже важливо, і задля чого вони витрачали багато сил. Вони не втратили головне – людяність, любов та повагу один до одного. Віднайшли в собі сили в нових умовах проявляти свої таланти, бути люблячими батьками, давати приклад своїм дітям, бути активними, енергійними, та підтримувати один одного всією родиною.

Проект «Центр Підтримки Сім’ї» спів-фінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Публікація висловлює виключно думку автора та не може сприйматися, як офіційна позиція Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

#ЦПС
#Карітас_Запоріжжя
Caritas Ukraine

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *