Image

Шелтер для літніх людей отримав матраци, постільну білизнку, посуд та плитку

Опіка і підтримка вразливих категорій населення завжди знаходилася у фокусі уваги благодійного фонду Карітас Запоріжжя. Особливої допомоги потребують люди старшого віку, які через війну вимушено покинули свої домівки та опинилися далеко від рідних.
Саме тому команда проекту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій на території України» з теплотою та відданістю опікується спеціалізованим запорізьким шелтером, де проживають ВПО, старші за 80 років. Тут працює кваліфікований медичний та соціальний персонал, що робить життя літніх переселенців максимально комфортним. Однак, притулок має багато потреб, задовольнити які стало місією Карітасу Запоріжжя.
За підтримки наших постійних благодійників People in Need, передали до шелтеру посуд (тарілки, каструлі, чашки, ложки, аксесуари для кухні), електрочайник та індукційну плиту.
Силами проекту «Emergency appeal» придбали холодильник, пральну машинку, матраси. Крім того, спонсоруємо постійне постачання питної води та повноцінне триразове харчування, що з любов‘ю готує Ресторан Белуга. Наші літні бенефіціари у захваті і від нового посуду, і від страв.
Незважаючи на пережиті страхи війни, тижні у підвалах, голод та холод, помножені на особливості здоров’я віку 80+, літні мешканці шелтеру зберегли внутрішнє світло, продовжують посміхатися, залюбки фотографуються і навіть влаштовують культурні вечори у притулку.
Війна може забрати матеріальне, проте ніколи не знищить духовну наповненість українців.
Світло і добро переможе!
А кожен з нас у цьому допоможе!
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *