Image

Історія успіху від кейс-менеджерки Тетяни

У команді проекту “Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні”працює кейс-менеджерка Тетяна. Раніше ми вже розповідали, що означає соціальний супровід кейс-менеджера, а зараз хочемо поділитися історією успіху наших бенефіціарів, які отримали комплексну допомогу під час вирішення своїх проблем.

До Карітас Запоріжжя звернулася жінка 75 років, яка має на утриманні доньку з інвалідністю, вони переселенці із Запорізької області. За допомогою волонтерів їм вдалось виїхати із-під обстрілів. Родину тимчасово заселили в квартиру з подобово оплатою, на оренду якої пішли всі гроші, які родина мала на той час.

Першочергово кейс менеджерка надала родині засоби гігієни для людей з особливими потребами та продукти харчування, скерувала на реєстрацію за грошовою допомогою для купівлі ліків та направила у соціальний гардероб, щоб підібрати необхідний одяг.

Головною проблемою був пошук доступного житла. Однак, знайти його непросто, особливо враховуючи те, що родині була необхідна постійна допомога третьої особ, адже мама – жінка похилого віку, а її донька знаходиться в інвалідному візку.
Кейс-менеджерка Карітасу Запоріжжя провела перемовини з представником Департаменту соціального захисту населення і знайшла вільні місця в геріатричному центрі для людей з інвалідністю. Після цього було організувано перевезення людей до центру і надано транспорт для перевезенні речей. Родину поселили вдвох в одній кімнаті, за ними закріпили лікаря та соціального працівника у Центрі.

Якщо Вам також необхідний комплексний супровід у вирішені проблемних питань, спричинених переселенням та соціальною вразливістю, звертайтесь з понеділка по п’ятницю у 18 кабінет, Семафорна, 8.

Щасливі, що можемо допомагати!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *