Image

260 гігієнічних наборів доставили мешканцям Новоолександрівської сільської громади.

Запорізька область відчула на собі усю палітру наслідків російської військової агресії: частина території окупована, багато міст і сіл перебувають під постійними обстрілами, а Запоріжжя стало одним із центрів прийому переселенців.
Проект “Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні” працює, щоб надавати оперативну допомогу усім, хто проживає у безпосередній близькості до лінії вогню або вимушено покинув домівку, рятуючись від ворожих атак.
Цього разу наша команда у кооперації із лідерами місцевих громад доставила 260 гігієнічних наборів, а також памперси для дітей та дорослих до Новоолександрівської громади. Мешканці сіл Новоолександрівка, Юльївка, Веселянка та Григорівка від березня перебувають під постійною загрозою нападів. Через руйнування, дефіцит робочих місць і від’їзд значної частини населення до безпечніших місць, сільська громад поступово переходить у стан гуманітарної кризи. Карітас Запоріжжя розуміє потреби ближніх, тому й надалі буде підтримувати Новоолександрівську СГ.
Переконані, що ворог зовсім скоро буде поборений, а до всіх українців повернеться мирне щасливе життя.
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *