Image

400 наборів гуманітарної допомоги отримали від Карітасу переселенці у м. Покров

400 наборів гуманітарної допомоги доставила команду проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні» до м.Покров Дніпропетровської області. Наразі у місті проживають внутрішньо переміщені особи із Донецької, Херсонської, Запорізької області, а також сусіднього міста Нікополь, яке постійно потерпає від обстрілів.

Під час роздачі нам вдалося поспілкуватися із родинами переселенців, які поділилися своїми історіями та переживаннями.
Анна Іванівна із Нікополя прийшла за продуктовим набором разом із песиком Байрактар. Її син-військовий врятував малого та передав мамі на виховання.
Петро та Людмила із Любимівки Херсонської області – щасливі дідусь та бабуся 6 онуків. Молодшому Артурові сьогодні виповнюється 1 рік. Пан Артур із болем згадує, як у лютому та березні переховувалися із онуком у холодному погребі. Родина евакуювалася та з нетерпінням очікує звільненні рідного села із-під окупації.
Олена із Сєверодонецька переїхала до Покрову одна, дуже сумує за подругами та родичами. Життя на новому місці їй подобається, вона порівняла рідне місто із Покровом, зауважила чистоту, затишність, охайність. Не впевнена, що вдасться відновити усе втрачене, проте вірить у перемогу і у те, що зможе колись знову відвідати український Сєверодонецьк.

Разом із нашими бенефіціарами віримо в Україну! І продовжуємо працювати для усіх, хто постраждав від бойових дій.

#Emergency_appeal
#Надзвичайне_реагування

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *