Image

Аніматори із театру та шоу мильних бульбашок у “Просторі, дружньому до дітей”

Не дивлячись на похмуру погоду у “Просторі, дружньому до дітей” відбувся черговий великий захід. Одразу три локації приймали гостей, а діти групками мали змогу переміщуватися з однієї на іншу. А подивитися дійсно було на що!

Анімаційна програма від magara.zp.ua подарувала дітлахам багато танцювальних руханок. Деякі були їм вже знайомі, а деякі – видалися особливими і саме тому більш захопливими. До речі, танцювати сподобалося як малечі, так і підліткам.

Шоу мильних бульбашок imperia_prazdnikov_ теж викликало захват, особливо у наймолодших . Адже кожен мав нагоду не лише подивитися на те, як вони створюються, але навіть побувати всередині бульбашки (або як вони це називали – “в трубі”)

Якщо ви сьогодні побачили дитину у паперовій масці супергероя – знайте, що зробили її сьогодні на майстер-класі у Просторі. А під час перерв між роботою локацій усі бажаючі могли подивитися фільм абопограти у настільний теніс. А яке ж свято без подарунків? Сьогодні їх нам надали видавництво childrenartsua Це чудові розвиваючі розмальовки обов’язково прийдуться до смаку!
Захід організовано в рамках проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» БО БФ «Карітас Запоріжжя».

Більше детальну інформацію про роботу «Простору, дружнього до дітей» та розклад можна знайти тут – https://t.me/pddcaritaszp

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *