Image

Діти та батьки відвідали музей в рамках роботи реабілітаційного центру

Окрім послуг реабілітолога, логопеда та психологів реабілітаційний центр Карітас Запоріжжя скеровує свою роботу і на соціальну інтеграцію. Днями соціальні працівниці організували похід для дітей та їх батьків до музейних студій «За порогами».

Антиурок був небанальним, цікавим та повчальним – разом із бенефіціарами відкривали героїчну історію запорізького краю. Скіфська доба та козацькі часи яскраво представлені музейними експонатами, до деяких навіть дітям дозволили доторкнутися. А завдяки виставці вишитих рушників ще й дізналися про те, яка саме вишивка притаманна запорізькому регіону.

Виявляється, що у музеях є місце не лише для історії, а й для творчості. Мали можливість проявити свою фантазію, намалювавши будь-який із вподобаних експонатів та власними руками створити пташок оригамі. Такі заходи, доречі, довподоби не лише дітям, а і їх батькам, адже разом і дізнавалися цікаві факти і долучалися до творчого заняття.

Висловлюємо подяку музейним студіям Національного заповідника “Хортиця”, за надану можливість доторкнутися до історії.

Проект «Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях» реалізується за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (УГФ)

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *