Image

Відвідали філармонію разом із “Простором, дружнім до дітей”

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини – свято, спрямоване на всебічну діяльність для благополуччя дітей у всьому світі. Невід’ємною частиною роботи Карітас Запоріжжя є підтримка дітей – для них створений «Простір, дружній до дітей» із насиченим розкладом, проводяться регулярні заходи центром по роботі з дітьми та молоддю, відбуваються візити аніматорів у шелтери для ВПО.
Діти, які приїхали з окупованих Мелітополя чи Енергодару або із потерпаючих від обстрілів Гуляйполя та Оріхова, залишили свій дім та друзів і знайшли свій прихисток у Запоріжжі. Вони потребують саме таких миттєвостей: коли можуть просто побути дітьми і досхочу бавитися, вчитися малювати різними техніками, зробити поробки власними руками, відвідати екскурсії або вистави. Ми раді, що можемо хоча б на кілька годин подарувати дітям розраду та посмішки на їх обличчях.
За підтримки Запорізької обласної філармонії 10 діточок ВПО разом із батьками мали змогу побувати на виставі «Будьмо козаками» за участі ансамблю пісні і танці «Запорожці». Концертна програма поєднала у собі пісні, народні традиції та хореграфію, захоплюючі історії про острів Хортицю, видатних гетьманів та славних козаків.
Щиро вдячні за запрошення і за надану можливість подарувати гостям позитивні емоції у такий непростий час Запорізькій обласній філармонії Запорізька Обласна Філармонія / Концертний зал ім. Глінки в особі директора Ірина Конарева
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *