Image

Провели спільно з філармонією для дітей “Мультконцерт”

«Простір, дружній до дітей» намагається зробити програму дозвілля своїх гостей завжди насиченою і яскравою. Цієї п’ятниці разом із Запорізька Обласна Філармонія / Концертний зал ім. Глінки подарували дітям трохи радості та справжньої казки.
Артисти в образах відомих мультперсонажів презентували музичну програму «Мультконцерт» та були сприйняті із захватом – разом із ними і танцювали, і підспівували. Малеча одразу ж впізнавали своїх «улюбленців» – Срібного Шарка, Золоту Рибку, Алладіна, Жасмін, Ляльку LOL, Круеллу. Але ж яка казка без чарів? Саме їх у свято привнесла Аліса з Країни чудес, яка представила своє магічне шоу. Глядачі мали змогу не лише спостерігати, але й прийняти в ньому участь. Такі виступи лишають по собі неймовірну кількість посмішок на дитячих обличчях. ‘Яскравою точкою всього мульт-дійства став квест «Дісней», наприкінці якого на гостей чекали солодощі.
Такі невеличкі «свята» допомагають дітям, які вимушені були покинути свій дім та переїхати до Запоріжжя, насолоджуватися своїм дитинством, знаходити тут нових друзів, і просто – бути дітьми. Висловлюємо щиру подяку колективу Запорізької обласної філармонії та персонально Ирина Конарева за чудовий подарунок для дітей-гостей Простору.
Захід організовано в рамках проекту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» БО БФ «Карітас Запоріжжя». Більше детальну інформацію про роботу «Простору, дружнього до дітей» та розклад можна знайти тут – https://t.me/pddcaritaszp
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *