Image

Найгостріші питання життєзабезпечення мешканців громад продовжують залишатися у полі зору фахівців благодійного фонду

Ще з мирних часів з боку команди фахівців Карітас Запоріжжя приділялася належна увага щодо проблемних питань громад Запорізького краю.

Про те, як змінилося життя громад з початком повномасшабного вторгнення росії на територію нашої країни, які найболючіші питання постають перед ними, ми майже щодня дізнаємося зі зверненнь та листів-запитів по допомогу.

Незважаючи на логістичні складнощі, пов’язані з тим, що частина території Запорізької області знаходиться під вогнем, найгостріші питання життєзабезпечення мешканців громад продовжують залишатися у полі нашого зору.

Важлива партнерська підтримка, що  своєчасно надходить до благодійного фонду дозволяє нам надавати гуманітарну допомогу та підтримати громади, які знаходяться майже в епіцентрі бойових дій.

Завдяки потужній фінансовій допомозі, що надійшла від Архієпархії м. Кельн (Німеччина), фахівцями благодійного фонду з метою підтримки центрів первинної медико-санітарної допомоги у населених пунктах Запорізької області, які наразі знаходяться на лінії бойового зіткнення, були закуплені та доставленні найнеобхідніші ліки та інверторний електрогенератор.

Разом з обладнанням та ліками для ЦПМСД м.Гуляйполе співробітниками Карітас Запоріжжя були доставлені і продуктові набори місцевому населенню, що були придбані за рахунок благодійної допомоги від Архієпархії м. Берлін

 

Складаємо щиру подяку нашим іноземним партнерам за підтримку мешканців Запорізького краю у такий скрутний час для нашої країни!

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *