Image

Самотні, але не покинуті

До Карітас Запоріжжя звернулася п.Світлана, яка до сумних подій опікувалася літньою самотньою мешканкою Запоріжжя, потребуючою уваги та допомоги у самообслуговуванні, приготуванні їжі та інших побутових питаннях.

Через обмеження у русі громадського транспорту в нашому місті, що пов’язані з бойовими діями у країні та регіоні, жінка не має можливості відвідувати підопічну.

Фахівці Карітас Запоріжжя негайно відреагували на дзвінок та здійснили візит на вказану адресу, щоб провести моніторинг її потреб.

Літня жінка 1954 р.н. через емоційне виснаження на фоні постійного хвилювання, щодо ситуації навколо, та відсутність поряд близької людини (донька проживає за кордоном) і допомоги, знаходилася у важкому стані.

Неля Олексіївна за результатами візуального обстеження представників фонду мала погіршення стану здоров’я, тому потребувала невідкладної медичної допомоги.

Бригада швидкої допомоги, яка прибула на місце виклику, провели комплекс заходів щодо стабілізації стану здоров’я жінки.

Волонтерки п.Олена та п.Оксана допомогли надати підопічній гігієнічно-санітарні послуги, забезпечили базовим набором продуктів та зв’язатися з донькою через мобільний додаток.

П.Неля Олексіївна буде і надалі отримувати послуги з догляду вдома в рамках діяльності фонду.
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *