Image

Історія успіху волонтерів-переселенців

Не кожен камінь дорогоцінний, але навіть найяскравіший діамант був колись звичайним каменем.
Є бажання розповісти Вам історію успіху волонтерів-переселенців, які знайшли своє призначення в “Карітас Запоріжжя”. Микола і Олександр майже кожен день в благодійному фонді, вони не тільки напарники, а ще й куми, давно товаришують родинами, довіряючи один одному на сто відсотків. Перший про себе розповідає Микола.
– Я з Донецької області, СМТ Нью-Йорк, так сталося, що чотири роки потому, переїхав до Гуляйполя. А зараз, у зв`язку з військовим станом в країні, живу в Запоріжжі. Вважаю, що людям необхідно допомагати – це мій фронт. Якщо не я, то хто? Бажаю майбутнім волонтерам, робити все від чистого серця, як для себе в першу чергу.

Каже соромлячись хлопець подивляючись у бік свого напарника Олександра. Вони напідхваті один в одного. Продовжує розмову Сашко.

– Я з Михайлівки Василівського району, в Запоріжжі з початку війни, до цього жив на два міста Михайлівка і Запоріжжя. Побачив об’яву, яка мотивувала допомагати. А ще те що благодійний фонд від греко-католицької церкви – це викликало довіру. Відчуваю, що тут потрібен людям, допомагаю тим хто потрапив в складну ситуацію. В мене є досвід, який допомагає справитись з усіма проблемами. Плюс я можу приносити користь суспільству, а також отримую нові знайомства. БФ Карітас – це великий ресурс для особистого розвитку.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *