Image

Малі та середні ремонти: робота продовжується, допомогти ніколи не пізно

Майже рік тому під час ворожого обстрілу Запоріжжя постраждала і квартира пані Олени.  Жінка проживала за адресою вулиця Незалежної України, 80. Виїхала через неможливість залишатися в холодній та темній квартирі… Та тиждень тому вона звернулась до Карітас Запоріжжя по допомогу: хоче повернутися до своєї оселі. Чи можливе відновлення її постраждалого помешкання?

Під час візиту спеціалістів Карітас була встановлена відповідність стану житла та критичного становища літньої бенефіціарки. Проєкт «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях», який реалізується у співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН), прийняв це домогосподарство до роботи по відновленню пошкоджень квартири. Були проведені відповідні фіксація та обміри пошкоджень.

Стан жінки, яка перебувала під час минулорічної трагедії вдома, був такий, що вона не мала сил повернутися до рідної оселі та прибрати скло від розбитих вікон. Тож, деякий час вона жила у родичів. А нині звернулася по допомогу до Карітас Запоріжжя, і ми сподіваємось, що пані Олена невдовзі повернеться до своєї відремонтованої квартири.

 

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *