Завдяки партнерській підтримці швидко реагуємо на виклики сьогодення

Завдяки партнерській підтримці, отриманої від чеської неурядової організації People in Need Ukraine, благодійний фонд Карітас Запоріжжя протягом березня мав змогу швидко реагувати на виклики сьогодення та безперервно надавати всебічну допомогу найбільш уразливих верствам населення Запоріжжя та області, чисельність яких в умовах війни постійно зростає.
? Від People in Need Ukraine Карітас Запоріжжя отримав фінансову допомогу, необхідну для забезпечення транспортування гуманітарних вантажів з різних регіонів країни.
Так, до Запоріжжя були здійснені міжобласні (з міст Львів, Золочів, Нововолинськ, Покров, Дніпро) та внутрішньоміські маршрути з доставки необхідних товарів допомоги.

? Цільове призначення частини допомоги було орієнтоване на закупівлю продуктів харчування довготривалого зберігання та господарчіх товарів для переселенців та місцевих бенефіціарів нашого фонду.

? Також, на регулярній основі впродовж минулого місяця Карітас забезпечував обідами родини, які тимчасово проживають у місцях компактного поселення в нашому місті та не мають умов для самостійного приготування гарячої їжі.

? Своєчасна підтримка People in Need Ukraine дозволила здійснити закупівлю та доставку до м.Бердянськ, де сьогодні гостро стоїть питання гуманітарної допомоги, необхідних засобів особистої гігієни для людей, які опинилися у тяжких життєвих обставинах.

Дякуємо Вам за те, що невпинно працюєте над тим, щоб якомога більше людей могли отримати для себе найнеобхідніше.