Image

Психологічні консультації у Карітас Запоріжжя

Знаючи про те, що в нашому благодійному фонді можна одержати грошові виплати, продуктові або гігієнічні набори люди часом забувають про ще один напрям гуманітарної допомоги — психологічні консультації.
Кваліфіковані спеціалісти, які мають досвід роботи зі стресовими ситуаціями та тривогами, готові допомогти вам стабілізувати свій емоційний стан. Звертатися за допомогою психолога — це не соромно, наразі це є необхідністю, що викликана переживаннями, з якими нам довелося зіштовхнутися.
Більше щодо питань, з якими звертаються люди та роботу психологів – гортайте далі у картинках, у каруселі
Якщо все вищесказане є для вас актуальним, якщо маєте побажання трохи полегшити свій емоційний стан, просто виговоритися нашим психологам — можете зателефонувати за номером 067 696 6345. Якщо слухавку не візьмуть, не переймайтеся — можливо, саме в цей момент психолог якраз надає консультацію, тож вам перетелефонують.
Психологічні консультації відбуваються в рамках програми «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» реалізовується за підтримки Caritas Österreich та Nachbar in Not
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *