Image

Дитячий оздоровчий табір

Діти зараз як ніколи потребують підтримки і те, що ми можемо для них зробити – допомогти отримати від дитинства максимум позитивних емоцій та подбати про їх відновлення. З цією метою, за підтримки Карітасу Архиєпархії Перемишля (Польща), на початку цього року було організовано дитячий оздоровчий табір у гірській місцевості Райське.

Два тижні відпочинку для дітей та підлітків, які відчувають на собі наслідки війни, допомогли їм емоційно перезавантажитись від повсякденних турбот та цікаво провести час. А різноманітні розваги та насичена програма створили для цього необхідні умови. Окрім стандартних творчих та спортивних занять особливими пунктами програми стали відвідування етно-музею під відкритим небом у м. Санок та Солинського озера із подальшим катанням на підйомнику, кінотерапія, майстер-клас із надання першої домедичної допомоги та візит пожежної бригади.

Відпочиваючи у мальовничому осередку Карітасу, діти мали можливість не тільки цікаво проводити час, а й опанувати новітні технології – робили стопмоушен відео, переозвучували трейлери та знімали власні міні-фільми про табір.

Щиро хочемо подякувати @caritas.polska за зміцнення традицій доброчинної діяльності, відкритість та турботу про відновлення дітей і підлітків запорізького краю

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *