Image

Система убезпечення, навчання пройшли 86 працівників та волонтерів

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» своїм баченням, місією та цінностями сприяє переконанню та відданості побудові світу, де поважають права та гідність кожної людини.

Дотримуючись зазначеної стратегії, Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» намагається робити все, щоб забезпечити ресурси і, перш за все, персонал, необхідний для надання якісних послуг бенефіціарам. Особи, які піклуються про тих, хто потребує допомоги, повинні бути насамперед професійно компетентними та віддані принципу постійної турботи про інших. Проте, хоча професійна компетентність є головною, фундаментальною вимогою, сама по собі вона є недостатньою. Адже ми маємо справу з людьми, а люди завжди потребують чогось більшого, ніж просто технічно належного догляду. Їм потрібна людяність. Їм потрібна щира турбота.

Усі співробітники БФ «Карітас Запоріжжя», а також консультанти, підрядники, волонтери та стажери мають робити свій внесок у побудову гармонійного робочого середовища на основі командного духу, взаємної поваги та розуміння. Зазначені особи мають поважати честь та гідність усіх бенефіціарів, з якими вони контактують, та гарантувати, що їх особиста і професійна поведінка завжди буде відповідати найвищим моральним стандартам.

Задля того, щоб професійне середовище БФ «Карітас Запоріжжя» було безпечним, щоб запобігти будь-яким неправомірним діям та зловживанням з боку персоналу, всі працівники та афілійовані особи організації мають обов’язково пройти навчання щодо впровадження системи убезпечення в мережі Карітасу України. В ході такого навчання, учасники знайомляться з вимогами Етичного кодексу Карітасу України та іншими політиками й процедурами, що складають систему убезпечення. А знайомство з процедурою розгляду скарг та надання зворотного зв’язку, надає можливість своєчасно та ефективно реагувати на будь-які порушення.

Протягом останніх тижнів, відповідне навчання пройшли 86 працівників та волонтерів, які активно зайняті в різноманітних проектах організації. Завдяки гостинності працівників Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека , це навчання проходило в світлому та просторому приміщенні, де були всі умови для якісної та плідної роботи. То ж сподіваємося, що відтепер, персонал БФ «Карітас Запоріжжя» зможе надавати бенефіціарам ще більш якісніші послуги, адже ми цього прагнемо.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *