Волонтерський оскар

Кожний другий став в цьому році волонтером, в осередку Карітас доєдналось 534 волонтерів. Кожного дня в нашому фонді до 20 волонтерів, які допомагають в розвантаженні, фасуванні, догляді вдома тощо. Сьогодні свято у тих, хто уміє підтримати, допомогти, дарує віру і надію. Бути волонтером може тільки по-справжньому чуйна, небайдужа, безкорислива людина. В Україні волонтерський рух – унікальне явище. Приємно, що й у нашій громаді він набирає обертів. Це – неймовірний імпульс добра, найшляхетніша діяльність.

В міжнародний день волонтера ми вирішили віддячити нашим друзям і провести перший Волонтерський оскар, де нагородили в 12 спеціальних номінаціях 21 волонтера.
– Волонтер по роботі з дітьми – Анастасія Ясінська;
– Справа року – Валерій Осипов;
– Координатор року – Станіслав Бут;
– Добре серце – Оксана Гусєва;
– Талант року – Павел Богачов;
– Допомога року – Ірина Слоік;
– Історик року – Ігор Павелко;
– Волонтер покоління – Владислав Буренков;
– Еко-волонтер – Алла Шандрук;
– Вчитель року – Вадим Суботін, Ліза Єренбург та Антоніна Афанасьєва;
– Сила року – Артемій Молоков, Роман Маслов, Антон Коган, Олександр Платонов та Олег Карнаух;
– Fashion року (Волонтер соціальному гардеробу) Людмила Гришко, Діна Короткова, Надія Григорьєва та Катерина Лазебна.

Кожний волонтер отримав пам’ятний диплом та щоденник для добрих справ . На усіх волонтерів чекав святковий концерт за участі запорізьких зірок: Микола Білик, Олександра Кравчук та Олександр Каряка.

Шановні волонтери, Вашу працю неможливо оцінити в жодному еквіваленті. Ви – сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Мабуть, лише частково розумію, яка складна робота стоїть за вашими щоденними доброчинностями.

Спасибі, що у цей непростий рік, не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію, за Ваші великі серця, прагнення зробити світ кращим.

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею
Здоров’я Вам, сил, невичерпної енергії, мирного неба і людської вдячності!

Велика вдячність за фотографії і збереженні моменти @s.lichkatiy