Image

Провели дитячий захід спільно з Управлінням поліції

Працівники Простору, дружнього до дітей намагаються урізноманітнити дозвілля та не обмежуватися стандартними форматами для розваг дітлахів. Одним із таких є спільне проведення заходів із небайдужими організаціями та колективами. Так, спільно з відділом зв’язків з громадськістю Управління поліції в Запорізькій області, було організовано «Поліцейську академію».

До Простору завітали представники правопорядку з дуже насиченою програмою. Бліц-опитування маленьких гостей з правил дорожнього руху показало неабияку обізнаність, що не може не радувати. А запропоновані командні ігри з м’ячем дозволили вдосталь випустити енергію. Проте найбільший захват викликало поліцейське авто – кожна дитина мала змогу посидіти на місці водія, дізнатися про його внутрішнє облаштування, скористатися рацією та ввімкнути самостійно сигнальні маячки. Наприкінці, батьки наймолодших дітей отримали від поліцейських у подарунок книжечки з вивчення правил дорожнього руху.

Згодом діти мали змогу продовжити розваги разом із запрошеними аніматорами, за костюми яких принагідно дякуємо студію свят  https://www.happyzavr.zp.ua. А наприкінці заходу – отримали у подарунок книжки-розмальовки від https://facebook.com/ChildrenArts. Продовжуємо разом дарувати позитивні емоції та щасливі посмішки дітям!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *