Image

Презентазія збірника з протимінної безпеки (в рамках реалізація гранту від Українського гуманітарного фонду)

Протягом останніх кількох місяців в рамках проекту “Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях” відбувалася реалізація 5 грантів від Українського гуманітарного фонду. Результат одного з них ми можемо тепер тримати у руках – це збірник казок з протимінної безпеки, ілюстрації до якого намальовані дітьми.

Вчора в Головному управлінні ДСНС в Запорізькій області відбулася презентація збірника. Це результат кропіткої роботи @fund_mom_plus_me та @dsns_zaporizhzhia в рамках реалізації отриманого гранту від Карітас Запоріжжя та Українського Гуманітарного Фонду. Головна особливість посібника в тому, що він створений дітьми для дітей. Основні правила поводження з вибухонебезпечними предметами подані у вигляді казок, які написала фахівчиня ДСНС, а ілюстрації створили діти.

Книги були розповсюджені по бібліотекам та закладам освіти Запоріжжя. Також завантажити збірник можна за наступним ПОСИЛАННЯМ 

Дякуємо усім дітям, які своєю творчістю допомогли у створенні цієї книжки та дорослим, які турбуються про щасливе та безпечне майбутнє українських дітей.

Грант реалізовано в рамках проєкту “Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях”, що реалізується за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (УГФ)

#Карітаc_України
#Карітас_Запоріжжя
#Caritas_Ukraine
#Caritaszp
#підтримка_захисту_осіб_з_інвалідністю_на_деокупованих_територіях
#CBPFs
#UkraineHumanitarianFund

@caritasukraine

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *