Image

До “Простору, дружнього до дітей” завітав ляльковий театр

До «Простору, дружнього до дітей» завітав Запорізький академічний обласний театр ляльок із виставою «Пригоди трьох поросят». Для учасників було організовано імпровізовану сцену та глядацький зал, що допомогли перенестися до театрального дійства.
Більшість дітей вперше бачили лялькову виставу, тож переживали всі емоції разом із героями: щиро сміялися над милими поросятами, хвилювалися за них. Дехто вже був знайомий із цією історією, а для когось вона була зовсім новою, тож чекали закінчення історії із захватом. Карітас Запоріжжя разом із артистами допомогли дітям відволіктися від подій, що відбуваються навколо, подарувати їм трохи казки.
Після вистави було проведено квест на знання казок, а його учасники наприкінці отримали подарунки – розмальовки від ChildrenArts
Для усіх, кому вистава сподобалася, та тих, хто не зміг прийти до Простору –у театрі ляльок відкрито сезон спектаклів, тож запрошуємо усіх бажаючих.
Висловлюємо вдячність дирекції та колективу Запорізького академічного обласного театру ляльок за чудову виставу!
Роботу «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» БО БФ «Карітас Запоріжжя». Більше детальну інформацію та розклад можна знайти тут –https://t.me/pddcaritaszp
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *