Image

Дітки ВПО отримали солодкі пакунки від Карітасу та Мальтійської служби допомоги

Дарувати малечі радість та бачити їх щирі посмішки — це невимовне щастя для усіх працівників Карітас Запоріжжя. Останніми днями щастя у нас було й справді багато, адже роздавали діткам ВПО солодкі набори, які сформували завдяки благодійному вантажу від Мальтійської служби допомоги.

Печиво та шоколадки спочатку доставили до вихованців молодших класів Опорного закладу загальної середньої освіти “Сузір’я” (м. Оріхів). Ця школа постраждала від ворожих обстрілів, але педагогічний колектив продовжує свою натхненну працю у Запоріжжі і навіть проводить оффлайн-заняття для початкових класів. Ці діти разом із батьками переселилися у Запоріжжя, продовжують навчатися та мріяти про рідний дім.

Солодкі набори передали також у Запорізьку обласну федерацію УШУ, де зараз займаються спортом як дітки із Запоріжжя, так і малеча, переселена із Запорізької області та Донеччини. Ми вражені тим, що попри стрес від війни та вимушеного переселення, майбутні чемпіони та олімпійці не припиняють тренувань і готуються до змагань.

Давайте сьогодні встигнемо зробити хоча б одну добру справу! Тоді перемога стане ближчою, а світ — добрішим!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *