Image

адвокаційний підрозділ благодійного фонду Карітас Запоріжжя

Впродовж 2022 року адвокаційний підрозділ благодійного фонду Карітас Запоріжжя плідно співпрацював у міжнародній робочій групі з адвокації
(NGO Advocacy Working Group). Платформа була створена для координації гуманітарної допомоги Україні та конкретним НУО на міжнародному рівні, що стало ефективною практикою між відповідними урядовими та неурядовими зацікавленими сторонами.

У лютому 2023 року відбулась національна конференція з питань локалізації гуманітарного реагування ​в Україні. В якій взяли участь представники понад 200 місцевих та національних організацій громадянського суспільства (ОГС), волонтерських мереж, міжнародних неурядових організацій (МНУО), агенцій ООН, урядів країн-донорів та української влади.

Конференція була підсумковим річним напрацюванням групи. Потужним меседжем світовій спільноті про виконання вимог локалізації при наданні гуманітарної допомоги Україні.

Більш детально  про захід:
https://ukraine.peopleinneed.net/ua/pres-reliz-natsionalna-konferentsiia-z-pitan-posilennia-mistsevogo-gromadianskogo-suspilstva-naperedodni-richnitsi-viini-v-ukrayini-10065gp

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *