Image

Відновлення оселі допомагає відновити душевну та фізичну рівновагу

Кожна наша історія ремонту – це досвід співпраці і порозуміння. У нинішніх емоційно напружених обставинах це ще й досвід взаємної підтримки.
Квартира пана Леоніда постраждала від наслідків російського обстрілу у березні 2023 року. У травні ми познайомились із привітним хазяїном у межах моніторингової поїздки з колегами із Дніпровського офісу UNHCR Ukraine.
Невеликі за обсягом пошкодження житла пана Леоніда були виправлені оперативно. Це під час підсумкових відвідин спеціалістів Карітасу відзначив сам хазяїн квартири: “Роботу виконали швидко, без жодних незручностей для мене. Вікно тримає тепло. Ось вже й цибулька на підвіконні росте”.


Пан Леонід скучає за онуками, які нині перебувають у більш спокійному місці, сумує за спільними з ними велосипедними прогулянками. Відзначає, що після пережитого влучання ракети у будинок поруч має погіршення сну та іноді тривожний стан.
У затишній квартирі пошукали разом ідеї, як виправити ситуацію. Допоможе і порада психолога, і поїздка до родини та довгоочікувана зустріч з онуками. Дійшли згоди у розмові.
Відновлюються домогосподарства, і більш впевнено та спокійно почувають себе наші люди.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *