Image

Ремонт розпочали негайно і швидко закінчили: люди зустріли зиму у теплій оселі

Родина людей старшого віку (а допомога цій вразливій категорії людей обумовлена умовами діяльності нашого проєкту), окрім дошкульних наслідків обстрілу, що трапився поруч, зазнала ще й додаткових проблем. Можливо, стан здоров‘я похитнувся саме від пережитого стресу.
Та спеціалісти проєкту «Ремонти домогосподарств у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій і Житомирській областях» оперативно реагують на обстановку у нашому місті. Поїздки на місце ворожих прильотів організовуються за першої можливості.
“Це було страшно… – розповідає жінка. – Від вибуху наче струсонуло будинок. Постраждали два вікна і балкон. Та хлопці приїхали у той же день, дуже ввічливі, із співчуттям та розумінням нашого стану. Роботи розпочали негайно і швидко закінчили. Осінь та зиму ми зустрічаємо в теплі. Розуміємо, що такий ремонт нам без допомоги був би не під силу.
Ми і на «Гарячу лінію» Карітасу плануємо передати подяку. Дуже вдячні спеціалістам, які безпосередньо організували ремонт у нашій оселі, і усьому колективу Карітас Запоріжжя”.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *