Дружня команда волонтерів влаштували велике прибирання у підопічного  соціальної послуги «догляд вдома»

Дружня команда волонтерів Карітасу Запоріжжя влаштували велике прибирання у підопічного  соціальної послуги «догляд вдома»  – Вадима Петровича. Чоловіку 71 рік, він залишився одиноким, переніс дві складних хвороби, погано рухається та останнім часом впадає в  депресивні настрої. В юності він вів туристичний гурток для молоді та мав щасливу родину, але зараз залишився сам.

Волонтери під час прибирання: вимили вікна, зробили вологе прибирання та викинули зайве сміття. Своїми добрими вчинками вони підтримали подопічного і підняли настрій. Дякуємо нашим волонтерам за плідну працю і добрі серця.

У зв’язку з тим, що колектив напрямку “догляд вдома” розширився, ми шукаємо для супроводу підопічних: одиноких людей похилого віку і людей з інвалідністю.

Чекаємо ваших звернень за номером телефону 067 801 88 96, телефонуйте з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 16.00.

Захід відбувся в рамках проєкту “Адвокація сталих соціальних послуг”.