Image

екскурсія у село Петропіль садиба АКВАЗОО

Найдорожчі скарби у світі – це посмішки дітей. На минулих вихідних центр по роботі з дітьми і молоддю влаштовував для маленьких бенефіціарів захопливу екскурсію у село Петропіль садиба АКВАЗОО. Суть існування садиби, є популяризація життя в селі, українського сільського побуту. Разом з працівниками центру діти мали змогу ближче познайомитись з тваринним світом, у контактному зоопарку. Учасники екскурсії привезли корисні гостинці для жильців садиби, і з радістю годували їх капустою, морквою і іншими смаколиками.

Щирі господарі підготували для дітей і дорослих розважальну програму:  конкурси і майстер-класи. Ми брали участь у класі плетення ляльок з соломи,  доїння кози й випікання млинців.  Після смачного обіду,  малеча потрапила на справжній атракціон – катання на тракторі.  Для всіх присутніх була проведена захоплива лотерея і справжня аква дискотека та танцювальний флешмоб під улюблені сучасні пісні.

Заходи дитячого центру #Це_Дім згуртовують,  діти щасливі повертались додому з новими друзями, з захопленням розмовляли про активний день, передивлялися фото і відео і домовлялися про наступну зустріч у нашому центрі.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *