Image

Карітас Запоріжжя – це благодійний фонд в якому відбувається велика кількість проєктів для розвитку волонтерів

Карітас Запоріжжя – це благодійний фонд в якому відбувається велика кількість проєктів для розвитку волонтерів.  Це неформальна освіта,  підтримка волонтерських ідей і реалізація їх у життя.  Наприклад волонтери психологи, спочатку мають змогу брати участь у тренінгах як учасники та з часом проводити тренінги як фахівці на базі фонду.  Волонтери перукарі також беруть участь в наших заходах, стрижуть наших бенефіціарів безоплатно, отримуючи досвід і роблячи добру справу одночасно.

Нещодавно в Карітас Запоріжжя проходила низка тренінгів для волонтерів “Волонтерський воркшоп”. Де активні волонтери отримували необхідні знання для своєї діяльності, а потім писали проєкти на отримання обладнання для волонтерської ініціативи від Української освітньої платформи.

Одним з успішних проєктів став “Соціальна перукарня”.  Ця ініціатива отримала гарну оцінку від усієї  комісії і на  15 000 були закуплені професійні інструменти для перукарні. Через декілька днів  сталі бенефіціари послуги “догляд вдома” стануть першими відвідувачами цієї ініціативи.

Давайте світ робити кращим разом, якщо Ви бажаєте долучитися до родини волонтерів Карітасу Запоріжжя телефонуйте за номером 050 322 46 00.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *