Image

Майстер-клас з виготовлення корисних солодощів із фруктів

У цей четвер відбувся майстер-клас з виготовлення корисних солодощів із фруктів. На класі буди присутні бенефіціари сталих соціальних послуг Цетру по роботі з дітьми і молоддю. Діти разом з батьками займались цікавою справою, яка в майбутньому може реалізуватись в гарну бізнес-ідею.

Цього разу в нас було ​багато довгоочікуваних гостів, до нас завітала знімальна група телеканалу @suspilne.zaporizhzhya! Учасники заходу не лише мали змогу набути необхідних знань щодо культури харчування і навичок виготовлення корисних ласощів, а ще й отримали досвід взаємодії зі ЗМІ! Наші маленькі відвідувачі демонстрували, як вправляються із приладами і давали інтерв’ю, як справжні ведучі кулінарних каналів.

А ще до нас завітала шановна гостя – начальниця сектору людських ресурсів та касових операцій компанії @auchanukraine Оксана Калугіна. Саме завдяки партнерству з цією організацією у Карітасі було створено справжній мініцех із виготовлення дегідрованих продуктів харчування, який отримав сучасне обладнання і був забезпечений необхідним приладдям. Пані Оксана передала фрукти для класу від #Ашан і взяла участь у майстер-класі. Хочемо висловити їй щиру подяку за сприяння роботі нашої соціальної майстерні.

Дякуємо за допомогу нашим чудовим волонтерам!

На завершення заходу на всіх учасників чекало пригощання свіжим фруктовим смузі, дегустація фріпсів, й солодкий подарунок.

Більше фото можна знайти за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Lh8jx2rVf7U-Xw_-buqIWlpfv9REQ0WA?usp=sharing (дійсне впродовж 7 днів).

                                                                                                

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *