Image

“Caritas Got Talеnt” від “Простору, дружнього до дітей”

Вчора максимальна кількість талановитих людей на квадратний метр була саме на території “Простору, дружнього до дітей”. “Caritas Got Talеnt” – концертна програма, аналогів якому в Запоріжжі цього літа, здається, ще не було.
Діти мали змогу продемонструвати свої вміння для широкої публіки – на заході зібралися постійні відвідувачі Простору та їх батьки. А подивитися дійсно було на що:
? Відкриттям заходу стало шоу мильних бульбашок, завдяки яким ранок розпочався із захвату та посмішок на дитячих обличчях.
? Вже традиційний яскравий аква-грим від наших дівчат-волонтерок Простору
? Спеціально облаштована велика сцена слугувала простором для творчих виступів як маленьких зірочок, так і вже дорослих артистів. Адже підтримати наших учасників прийшли відомі запорізькі виконавці та порадували своїми виступами.
? Атмосферу невимушеності створювала чарівна ведуча Евгения Инская, завдяки якій протягом концерту панувала легка і весела атмосфера свята.
Вокальні, циркові, театральні й танцювальні номери – різноманіття програми не могло лишити байдужим глядачів, про що свідчили овації для виступаючих. Усі учасники отримали на згадку дипломи за участь у заході та невеличкі подарунки від Карітас Запоріжжя.
Такі щотижневі масові заходи від співробітників Простору вже стали справжніми святами для малечі, на які усі чекають з нетерпінням. І лишається лише гадати, а що ж буде наступного тижня? А новий розклад уже завтра – у телеграм-каналі Простору – https://t.me/pddcaritaszp
Більше фото за посиланням https://drive.google.com/…/1Pf4Nfc3eO…
Нагадуємо, що робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *