Подяка волонтерам дитячого центру

Шановні запоріжці та гості нашого міста!
У непростий для кожного з нас час, важливо підтримувати наших дітей. У Карітас Запоріжжя діє Центр по роботі з дітьми і молоддю.

Волонтерами й працівниками фонду проводяться різноманітні заходи, спрямовані на соціальну адаптацію, психологічну підтримку, розвиток комунікації дітей та батьків.

Ми вдячні, що є люди, які прагнуть допомогти й поділитись з дітками своїми вміннями та талантами.

До Дня народження Тараса Шевченка для дітей був організований урочистий захід, під час якого батьки та діти мали змогу почути чудові українські пісні під акомпанемент бандури. Вдячні нашій талановитій волонтерці Наталії Дубіні за можливість доторкнутися до мистецтва.

Важливо розвивати патріотичні почуття нашої молоді, оскільки саме їм будувати майбутнє України. Тому працівниками центру та ініціативною волонтеркою Ангеліною Уманською було організовано майстер-клас з плетіння патріотичних фенічок. Діти не тільки створили власний аксесуар, а й поспівати українських пісень під гітару.

Подарувати свято дитинства – важливо як ніколи. І ми змогли це зробити з допомогою талановитої ілюзіоністки Марини Євченко. Цікаві фокуси, невимушена атмосфера, відчуття дива справили неймовірне враження на всіх. А ще наші діти самі навчились неважким фокусам і змогли принести диво у свої сім’ї.