Image

100 діточок разом зі своїми батьками відвідали хореографічну виставу “Різдвяна ніч”

Більша частина відвідувачів “Простору, дружнього до дітей” – із сімей ВПО, що вимушені були залишити свій дім і переїхати до Запоріжжя. Найменше, що ми можемо для них зробити – дати невеличку розраду, кілька годин відпочинку від повсякденних турбот та цікаве культурне дозвілля. Особливо із наближенням Нового року хочеться подарувати дітям відчуття свята.
За підтримки Запорізького театру молоді та Запорізького муніципального театру танцю 100 діточок разом зі своїми батьками відвідали хореографічну виставу “Різдвяна ніч” за мотивами твору Гоголя. Перед початком у холі дітей очікувала анімаційна програма від артистів театру, яка дала змогу їм вивільнити свою енергію. А вже у залі всі поринули у казкову атмосферу вистави: різдвяні пісні та обряди, історія Вакули та Оксани, витівки чорта та неймовірної краси танці з елементами фольклору – усе це створило чудовий настрій для відвідувачів.
Дякуємо Запорізький муніципальний театр танцю та Запорізький академічний обласний театр юного глядача – театр Молоді за надану можливість та підтримку, передаємо слова вдячності від усіх батьків та дітей, які покидали зал із посмішкою. Адже саме заради цих моментів ми і працюємо щодня.
Слідкувати за розкладом роботи Простору можна у телеграм-каналі https://t.me/pddcaritaszp
Нагадуємо, що роботу «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *