Image

Історія Валерія – нашого волонтера

Валерій народився і жив до 2014 року у Севастополі, у зв’язку з анексією Криму – переїхав до Запоріжжя. З початком повномасштабного вторгнення, як і багато українців, почав волонтерити та допомагати людям. У одному із волонтерських штабів міста долучився до організації швейного цеху, де шили плитоноски і розгрузки, допомагав із пошуком волонтерів та матеріалу для цього.
Згодом звернувся на офіційну сторінку Карітас Україна із запитом долучитися до команди волонтерів. Спочатку його спрямували до Карітас Маріуполь, проте через кілька днів їх офіс переїхав з міста, і після повторного звернення вже був направлений до Карітас Запоріжжя, де вже кілька місяців є активним волонтером. Тепер Валерій є посередником між соціальними працівниками та бенефіціарами, що отримують гуманітарну допомогу.
«Я вважаю, що люди мають допомагати один одному, і якщо людина потребує допомоги, а я маю вільний час, то потрібно це робити. Подобається у роботі безпосередньо бачити в очах людей їх вдячність. Я є маленьким гвинтиком у Карітасі, але будь-який вклад є корисним. Спільними зусиллями будемо допомагати тим, хто постраждав, і у тилу наближати перемогу»
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *