Image

Нескорена душа: Історія Світлани Миколаївни

У 1949 році народилася в Мордовії видатна жінка – Світлана Миколаївна. В 1954 році вона з родиною прибула на святу землю України та здобула вищу освіту у Дніпропетровському університеті.

Своєю неймовірною працьовитістю та патріотизмом вона прославилася на посаді старшого інженера в ФБКЄ. Протягом 40 років вона була не тільки талановитим фахівцем, а й справжнім патріотом, спрямовуючи свою енергію на виробництві

Її доля складалася важко, але вона не тільки долала всі труднощі, але й допомагала своїй родині, доглядаючи до смерті сестру, матір та чоловіка. Зараз, у важкому стані, вона залишилася сама, але її дух не зламано. Навіть у скрутні моменти вона залишається бадьорою та підтримує оточуючих.

Благодійний Фонд Карітас Запоріжжя виявив свою турботу і вона є  сталою бенефіціаркою соціальної послуги “догляд вдома”. Соціальна працівниця проєкту “Адвокація сталих соціальних послуг” допомагає їй по хатнім справам,  робить закупівлю харчів, ходить в аптеку та за іншими необхідними речами, бо пані Світлана  вже давно не може виходити на вулицю.

Її історія – це позитивний відгук, який можливий завдяки об’єднанню людей та благодійності, який торкається серця та вчить нас, що справжнє щастя полягає в турботі одне про одне. Завдяки представникам фонду життя пані Світлани наповнене любов’ю, підтримкою та гідністю.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *