Image

З дружнім візитом до Карітас Запоріжжя завітали представники Карітас України, а також представник від донорів Карітас Швейцарії програмний координатор Люк Редферн.

З дружнім візитом до Карітас Запоріжжя завітали представники Карітас України, а також представник від донорів Карітас Швейцарії програмний координатор Люк Редферн. У рамках зустрічі наші іноземні колеги завітали до декількох локацій: головний офіс, а також мали зустріч з представниками Вільнянської громади, де реалізується соціальна послуга «Домашня опіка».

Гості мали змогу поспілкуватися з директором Благодійного фонду отцем Андрієм, зробили виїзд до сталих беніфіціарів по послузі «Домашня опіка». Для всього колективу проєкту «Готівка та стійкість для України» цей візит став чудовою можливістю поділитися локальними викликами, розповісти про запоріжський контекст гуманітарного реагування, познайомитися  з місцевими здобутками та особисто познайомитися з колективом.

В результаті із знайомством з беніфіціарами проєкту, обговорення  з ними умов їхнього життя дало можливість пошуку спільних рішень різноманітних нагальних проблем, сформовані різні інформаційні запити на інші види допомоги. Тож люди у яких побували представники –  учасники моніторингу, відчули, що завжди можуть чекати допомоги та підтримки в Карітасі.

І ще раз ми переконалися, що Карітас – це милосердя та любов.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *