заходи по соціальної згуртованості для сталих бенефіціарів послуги «Догляд вдома»

Раз на місяць  для сталих бенефіціарів послуги «Догляд вдома» проходять заходи по соціальної згуртованості, в цей раз  відбувся творчо-психологичний майстер-клас «Море надії», під час якого запорізька художниця Анна Поплавка  – керівниця художньої студії “Червона птаха” разом з 15 учасниками заходу намалювали акриловими фарбами на полотні світанок біля моря.

Малювання є чудовим способом для людей похилого віку виразити себе та передати свої почуття та емоції. Це також чудовий спосіб стимулювати їхній розум і підтримувати їхню зацікавленість. Малювання може бути веселою та терапевтичною діяльністю, яка допомагає людям похилого віку покращити своє психічне здоров’я та настрій.

В завершенні майстер-класу учасників заходу чекав музичний сюрприз  від лауреата міжнародних конкурсів, учасник Всеукраїнських фестивалів, артист муніципального естрадного колективу “Quite a Band”, волонтер благодійного фонду “Бердянці Свій для Своїх” Кірілюс Ігор, який зіграв відомі українські твори.

Захід відбувся за зібрані кошти на першому «PLANT SWAP»  в Запоріжжі, який відбувся в червні.

Творчий майстер-клас пройшов в рамках проєкту «Адвокація сталих соціальних послуг».