Image

Ігрова програма за участі зіркової гості у “Просторі, дружному до дітей”

П’ятниця у «Просторі, дружньому до дітей» стала центром веселощів для малечі. Понад 165 дітей зібралися на ігрову програму від зіркової гості із Києва – Наталії Мієдинової, більш відомої як Тьотя Панда.
Діти точно знають написані нею ігрохіти, що лунають у садках, школах та дитячих таборах. А деякі з них частенько використовуються працівниками Простору під час ранкових руханок та на великих заходах.
Біля Простору відбувся справжній танцювальний флешмоб під безліч веселих та запальних ігрохітів, що захопили усіх відвідувачів – як дітей, так і їх батьків. Адже важко було встояти на одному місці під музику, що лунала зі сцени. Позитивна та весела Наталія допомогла створити неймовірну атмосферу свята на цьому заході. Яскравих фарб у фіналі виступу додав різнокольоровий кулькопад повітряних куль.
Проте не танцями єдиними – для дітей працювали локації із батутом, розмальовками, аквагримом та невеличка фотозона. А найбільшу радість у малечі викликали солодощі – попкорн та солодка вата, до яких вишикувалася велика черга.
Літо підходить до свого завершення, тож хочеться насолодитися цими моментами та подарувати дітям якомога більше радості у ці нелегкі часи.
Нагадуємо, що робота «Простору, дружнього до дитини» організовано в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні» за підтримки Nachbar in Not та Caritas Österreich
Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *